2019. november 16., szombat

Arci, a mi vörös ördögünk


Amikor lányomékhoz került Arcinak keresztelték el. Már kicsi korában is egy nyughatatlan felfedező cica is volt. Amikor a kerámiáink közé felugrott, a családi örökségünk egyik féltett szilvalekváros köcsögét is ledöntötte. Azóta a feleségem szerint kis vörös ördög.

Már serdülő korba lépett, amikor Angliában Harry herceg és Meghan hercegnőnek megszületett a fia.
A hercegi házaspár szerda délután jelentette be, hogy milyen neveket választott a csecsemőnek. Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő hétfőn született fiát Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják. Azzal, hogy a kisfiú teljes vezetéknevet kapott, Harry és Meghan azt is kifejezésre juttatta, hogy gyermeküknek nem kívánnak semmiféle királyi titulust. Archie így nagy valószínűséggel nem részesül hercegi címben, és szüleitől eltérően az Ő Királyi Fensége (His Royal Highness, HRH) megszólítás sem illeti majd meg, hacsak a királynő ehhez nem ragaszkodik. Forrás: https://www.bumm.sk/bulvar/2019/05/08/kiderult-mi-lett-harry-herceg-es-meghan-hercegno-gyermekenek-neve

Ekkor készítettek lányomék egy fotósorozatot a mi Arci cicánkról. Az alábbi kis montázst válogattam össze.
 
Aztán a lányom most külföldön tanul, a cicája sokat van nálunk. Legutóbb jól lefárasztottam a kedvenc játékával, a tollas ostorral. A lefárasztás után a cica alvóhelyet keresett. Bebújt a szobában hagyott IKEA-s szatyorba. Ekkor fényképeztem az alábbi 2 fotót. Amíg aludt feltöltöttem a képeket lányomnak, aki jó néhány like-ot adott a képekre. Később telefonon közölte, hogy egész jól sikerültek a képek róla. Ezért is merem itt a blogon is megmutatni.



2 megjegyzés:

  1. No, csak ügyeljetek az etetés-mozgatás összhangjára, mert nehogy úgy járjatok, mint én. A cirmosom a mozgásához képest sokat eszik/evett, meg is látszik rajta - sajna. Fogyókúráztatni pedig tilos a macskát (mondta egy állatorvos).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvastunk róla, mi is. Eléggé válogatós, akármit nem eszik meg. Szerencsére szeret magától is sportolni, például a gerendákra, szekrény tetejére felugrálni.

      Törlés